Χανιά: Ενώπιον της δικαιοσύνης 38χρονος για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ένας Χανιώτης 38 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας και κατ’ εξακολούθηση βιασμού σε βάρος της 36χρονης συντρόφου του, αλλά και της άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της 17χρονης κόρης τους, κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες απολογήθηκε πριν από λίγο σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, να μετακομίσει σε άλλο σπίτι και σε διαφορετική περιοχή των Χανίων, να μην πλησιάζει τη σύντροφο και την 17χρονη κόρη του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να παρουσιάζεται στο Α.Τ. κάθε μήνα.

Πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση που εξελίσσονταν από το παρελθόν, με τον φόβο να αποτρέπει το θύμα να καταγγείλει τα όσα βίωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, παραμονές του Δεκαπευνταύγουστου, η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή ψυχολογική και σωματική βία και για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της, στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη.

Την καταγγελία της μάλιστα, επιβεβαίωσε στις αρχές και η 17χρονη κόρη τους, η οποία έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης. Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος