Δύο νέοι νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Κίσσαμο

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο, που σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου.

Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα των νέων, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά και με σφοδρότητα με ένα διερχόμενο αγροτικό 4×4 στο οποίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, στο δρόμο για το Ελαφονήσι, λίγο μετά τη σήραγγα των Τοπολίων.

Δύο νέοι νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Κίσσαμο

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις νέοι -δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Ο οδηγός, ανασύρθηκε νεκρός. Ακόμα μια κοπέλα υπέστη καρδιακή ανακοπή και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο, ενώ η τρίτη τραυματίας, φέρει συντριπτικά κατάγματα και είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Η κοπέλα διασωληνώθηκε και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Ο τέταρτος τραυματίας που ήταν στη θέση του συνοδηγού, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 20χρονος νέος που χάθηκε, είχε καταγωγή από το Σέλινο, η 20 περίπου ετών κοπέλα που υπέκυψε κατά τη μεταφορά της είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ η 25 περίπου ετών κοπέλα που δίνει μάχη για τη ζωή κατάγεται από την Κίσαμο.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν και αστυνομικοί και πυροσβέστες, προκειμένου να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία και το οδόστρωμα. Μάλιστα, εκτός από τους αστυνομικούς του Τμήματος Κισσάμου, στον τόπο της τραγωδίας, μετέβησαν ενισχύσεις από τα Χανιά.

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος