Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.

την έντονη δυσαρέσκεια του για τις νέες αποφάσεις της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων. Όπως λέει χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Ξαφνικά σε 2 μέρες και ενώ βγάζουν ΚΥΑ για άνοιγμα την Κυριακή 3 Ιανουαρίου το αλλάζουν και κλείνουν οριστικά την αγορά σε ένα βράδυ.
Τα supermarkets με εικόνες συνωστισμού δεν μεταδίδουν τον ιό ενώ τα καταστήματα με λιγοστούς πελάτες είναι επικίνδυνα. Οι παλινωδίες και η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Την μια μέρα λένε ότι το clickaway πάει καλά και την άλλη μέρα χωρίς αύξηση κρουσμάτων το παίρνουν πίσω.

Παράλληλα φόροι όπως ο ΕΝΦΙΑ, ο φόρος εισοδήματος και οι ασφαλιστικές εισφορές των επαγγελματιών συνεχίζουν να τρέχουν δίχως παρατάσεις και δίχως καμία διάθεση αναβολής ειδικά τώρα που το εμπόριο αργοπεθαίνει.

Απαιτούμε πλέον σαν σύλλογος όπως και πριν τις γιορτές για μεμονωμένη αξιολόγηση ανά περιοχή και άνοιγμα της Κρήτης καθότι δεν μπορούν να εξισώνονται όλες οι περιοχές και να «υποφέρουν» όλες με βάση την Αττική η την Θεσσαλονίκη.

Ζητάμε το κανονικό άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Κρήτη έστω και την 11η Ιανουαρίου εφόσον τα «επιδημιολογικά δεδομένα» συνεχίζουν και είναι καλά και την επόμενη εβδομάδα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος