Η Μεσόγειος είναι μια ασφαλής θάλασσα, με θερμοκρασίες που επιτρέπουν τις καταδύσεις όλο το χρόνο. Γιατί λοιπόν να μην αξιοποιήσει η χώρα μας τα «δυνατά» της χαρτιά και να αναπτύξει τον υποβρύχιο τουρισμό;


«Χρειάζονται να γίνουν ακόμη πολλά βήματα για να μιλήσουμε για οικονομική και τουριστική ανάπτυξη» επισήμανε ο κ. Σκουφάς, ωστόσο υπογράμμισε, ότι για αρχή «μπορούμε να προβάλουμε το προϊόν που διαθέτουμε, τα ναυάγια, τις αρχαιότητες και το φυσικό περιβάλλον».
Το θέμα του υποβρύχιου τουρισμού και γενικότερα οι ειδικές μορφές τουρισμού και ο ρόλος των ΜΜΕ, θα συζητηθούν την Παρασκευή το απόγευμα, στην ημερίδα του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών, που διοργανώνει το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 33ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia, στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».
Η ημερίδα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από έγκριτους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους επαγγελματίες του τουρισμού, με εστίαση σε «Ειδικές μορφές τουρισμού» καθώς και μία συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα «ΜΜΕ και τουρισμός». – ΑΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος