Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Δήμο Αποκορώνου

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αποκορώνου στις Βρύσες, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρουσία του Δημάρχου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη, αιρετών και υπηρεσιακών του Δήμου.
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι πάτερ Ιερεμίας και ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Βρύσες, πάτερ Εμμανουήλ Βαλσαμάκης οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους για μια Καλή Χρονιά και απηύθυναν πατρικές συμβουλές.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Δήμο ΑποκορώνουΟ Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσςης. κος Μελισσάκης Νικήτας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε σε εργαζόμενους και αιρετούς.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και εξήρε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου για το δύσκολο έργο τους και την πολύτιμη στήριξή τους, δηλώνοντας ότι με τη δική τους συνδρομή ο Δήμος Αποκορώνου έχει μπει σε πλήρη αναπτυξιακή τροχιά. Η σύνθεση, η συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ όλων φέρνει την επίτευξη των στόχων και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως, τόνισε ότι η απουσία και η αποχή οποιασδήποτε μορφής δεν ωφελεί τον τόπο και δεν αποτελεί παράδειγμα Δημοκρατικής πολιτικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος