Εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών(ηχητικό)

Διήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού για την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών. Όπως ανακοινώθηκε, το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων,  με τον Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Γουέμπλεϋ».

Την Κυριακή, 27 Ιουνίου στις 20:30, το συμβούλιο θα βρίσκεται στην πλατεία Γιαλί Τζαμισί, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων με μία συναυλία από το συγκρότημα «Εναλλασσόμενη Τάση» και τη συμμετοχή μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι του ΕΣΥΝ, του Σωματείου Επισιτισμού-Τουρισμού και άλλων φορέων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών(ηχητικό)

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών έδωσε στη δημοσιότητα τη Διακήρυξη όπου μεταξύ άλλων ζητείται η ενίσχυση του ρόλου των Κέντρων Πρόληψης, η εφαρμογή προγραμμάτων κατά των εξαρτήσεων σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στα στρατόπεδα. Άμεσες προσλήψεις με σκοπό την πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό. Άμεση δημιουργία νέων Κέντρων Πρόληψης σε περιοχές που υπάρχει αυξημένη ανάγκη.

Δείτε εδώ τη διακήρυξη του ΕΣΥΝ:

ΕΣΥΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 202106μφτελ

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο γραμματέας του Παραρτήματος Χανίων του ΕΣΥΝ, καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μιχάλης Φραγκομιχελάκης, περιέγραψε το διεκδικητικό πλαίσιο και επανέλαβε το χρόνιο αίτημα για δημιουργία στεγνού προγράμματος απεξάρτησης και στα Χανιά.

Ακούστε τη συζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος