Η Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου του 2019, είναι μια γιορτή του εθελοντισμού και της προσφοράς για όλη την ανθρωπότητα.
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» Χανίων με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δραστηριότητες σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ασφαλιστική εταιρεία «INTERAMERICAN»
Την Πέμπτη 13/6/2019 διανομή φυλλαδίων στο κέντρο των Χανίων, από εθελοντές αιμοδότες, μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών, με περιεχόμενο σχετικό με την αιμοδοσία.
Αιμοδοσία στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (Δημαρχιακό Μέγαρο) στις 14/6/19 από τις 09:00 μέχρι και τις 14:00.
Εμφάνιση του μουσικού Μάνου Παπαδάκη (κιθάρα – φωνή) σε χώρο παρακείμενο της εισόδου του Δημαρχείου, παράλληλα με την διεξαγωγή της αιμοδοσίας, από τις 12:30 μέχρι τις 14:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος