Δήμος Κισσάμου: “ΣτηρίΖΩ” με… υψηλές παρουσίες

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος και η Νεολαία Κισσάμου, με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος” συνδιοργανώνουν τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα “ΣτηρίΖΩ”, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε. Κισάμου (Γραμβούσα).

Δήμος  Κισσάμου: “ΣτηρίΖΩ” με… υψηλές παρουσίεςΗ διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο, όπου στον φιλανθρωπικό αγώνα θα αναμετρηθούν παλαίμαχοι ομάδων της Κισσάμου, με την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου.

Για πρώτη φορά φέτος, η διοργάνωση διευρύνεται και θα λάβει ιδιαίτερο χρώμα, χάρη στην παρουσία δύο σπουδαίων διεθνών τερματοφυλάκων του παρελθόντος, του πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Βασίλη Κωνσταντίνου (νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και της Εθνικής, Παναγιώτη Κελεσίδη.

Νωρίτερα του φιλανθρωπικού αγώνα θα διεξαχθεί και ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου, “fun run”, στους δρόμους της πόλης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος