Ομόφωνα εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου η Μελέτη του έργου: «Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση Πολιουδοβάρδειου Περιφερειακού Ιατρείου Παλαιόχωρας και κατεδάφιση αυθαίρετης προσθήκης».
Η Μελέτη αφορά την ανακατασκευή του κτιρίου του Περιφερειακού Ιατρείου στην Παλαιόχωρα. Το κτίσμα είναι δωρεά του αείμνηστου Στυλιανού Πολιουδόβαρδα, παρουσιάζει δε, ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και ανάδειξης του, θα αποτελέσει ένα αρχιτεκτονικό στολίδι για την περιοχή.
Προβλέπεται η διατήρηση της διάταξης των κυρίων χώρων εξυπηρέτησης του ιατρείου στο ισόγειο, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα τους χώρους υγιεινής σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Σε ό,τι αφορά τον 1ο όροφο θα διαμορφωθούν δύο διαμερίσματα που θα χρησιμοποιούνται για κατοικίες των ιατρών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε επίσης ομόφωνα την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Καντάνου-Σελίνου και Διοίκησης 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Έργου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου σύντομα θα προχωρήσει στην διενέργεια του Διαγωνισμού για την υλοποίηση του Έργου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος