Δήμαρχος Αποκορώνου για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων: «Κάποιοι με θέλουν έκπτωτο»

Για «ανοιχτό πόλεμο» που δέχεται με αφορμή   το θέμα της χωροθέτησης του ΣΜΑ (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων) στον Τσιβαρά, κάνει λόγο σε ανοιχτή επιστολή του ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος ενημερώνει τους συνδημότες του για την πορεία του έργου  και καλεί τους πάντες να συστρατευθούν στην επιχείρηση «Καθαρός Αποκόρωνας». Παράλληλα καταγγέλλει “μεθοδευμένες ενέργειες που κύριο στόχο έχουν την έκπτωσή του από τη θέση του Δημάρχου”.

Δήμαρχος Αποκορώνου για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων: «Κάποιοι με θέλουν έκπτωτο»Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Τσιβαρά, σύμφωνα με τον κ. Κουκιανάκη,  “θα είναι ένα υπερσύγχρονο έργο που θα ωφελήσει όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και την οικονομία του Δήμου. Άμεσα εξοικονομούνται ετησίως 300.000 ευρώ τα οποία θα επιστραφούν μέσω επενδύσεων στην «πράσινη ανάπτυξη» του Αποκόρωνα. Θα καλύπτει πλήρως όλες τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ημερησίως θα αποθηκεύονται αρκετοί τόνοι απορριμμάτων οι οποίοι θα μεταφέρονται με κλειστά κοντέινερ στην ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων”.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή του κ. Κουκιανάκη:

Δημιουργία ΣΜΑ στον Αποκόρωνα-1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος