Διεθνές υβριδικό συνέδριο Φυσικής στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

«Ανοίγει» την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 τις εργασίες του το Διεθνές υβριδικό συνέδριο Φυσικής “International Conference on New Frontiers in Physics, ICNFP 2020”, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) από τις 5 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2020.


Το 10ο κατά σειρά «Διεθνές Συνέδριο για τα Νέα Σύνορα της Φυσικής», που φέτος είναι υβριδικό, δίδει ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονικότητα με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων, από τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, καθώς και το CERN με θέματα των διαφόρων κλάδων της Φυσικής, όπως της φυσικής βαρέων ιόντων, της πυρηνικής φυσικής, της φυσικής στοιχειωδών σωματίων, της αστροφυσικής και της κοσμολογίας, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΟΑΚ.
Την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα χαιρετίσει ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, γενικός διευθυντής της ΟΑΚ, ενώ θα υπάρχει παρουσίαση πολιτιστικών και πολιτισμικών θεμάτων από Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του εξωτερικού.
Οι ελάχιστοι σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο κατά την παραμονή τους στην Κρήτη θα επισκεφθούν Ιερές Μονές, καθώς και αξιοθέατα του νησιού σε ημερήσιες εκδρομές που έχουν προγραμματισθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος