Διανομή τροφίμων στους Δήμους Χανίων και Αποκόρωνα για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος “Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ”, θα προχωρήσει στη διανομή ειδών παντοπωλείου με οπωρολαχανικά (αγγούρια, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι). Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8), από την Τρίτη 25 έως και την Πέμπτη 27 Μαΐου, από τις 09:00 έως τις 14:00, τμηματικά. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθούν την ημερομηνία και την ώρα, που θα αναφέρονται ακριβώς στο μήνυμα, που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.α.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821341695 του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να παραλάβουν τα προϊόντα.

Στον Αποκόρωνα:

Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος θα γίνει αντίστοιχη διανομή και σε Δημότες του Δήμου Αποκορώνου. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο η διανομή θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι και την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 από τις 08:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κα. Μπενάκη Χρυσούλα, στο τηλέφωνο 2825340312.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος