Δ. Πλατανιά: Ο δημοτικός φωτισμός δεν λειτουργεί σε πολλές κοινότητες και σε άλλες λειτουργεί και την ημέρα!

Την έντονη διαμαρτυρία του για την εδώ και ένα μήνα μη ηλεκτροδότηση του δημοτικού φωτισμού σε πολλές κοινότητες στο Δήμο Πλατανιά, διατυπώνει με επιστολή του προς τη τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Χανίων και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Νήσων, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.

Μάλιστα, το πρόβλημα παίρνει τραγελαφικές διαστάσεις, αφού σε άλλους οικισμούς, ο δημοτικός φωτισμός παραμένει σε λειτουργία τις πρωϊνές ώρες, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Μαλανδράκης.

Παλαιά Ρούματα, Λουκουμιχελιανά, Μόδι, Δελιανά, και άλλες περιοχές εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένες στο σκοτάδι, με τον δήμαρχο να επισημαίνει ότι η ενημέρωση που είχε από τα αρμόδια στελέχη της επιχείρησης, αιτιολογούσε την παραπάνω μη λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού, στην μη διαθεσιμότητα του κατάλληλου εξοπλισμού αντικατάστασης.

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης υπογράμμισε ότι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι δυνατό να συνεχισθεί περαιτέρω η απαράδεκτη αυτή κατάσταση και ζήτησε τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των πολλαπλών επαναλαμβανόμενων προβλημάτων που προκύπτουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος