Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης στους αθλητικούς χώρους σε προαύλια των σχολικών μονάδων του Δήμου Χανίων, από τα συνεργεία του Δήμου.

Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Οι εργασίες που είχαν αρχίσει με την ευκαιρία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και των κλειστών σχολείων κατά την περίοδο των περιορισμών που επέφερε η πανδημία, συνεχίστηκαν αδιάκοπα στις σχολικές μονάδες του Δήμου όλο το προηγούμενο διάστημα, με περισσότερη μέριμνα να δίνεται την καλοκαιρινή περίοδο που οι σχολικές μονάδες είναι κλειστές.

Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Συγκεκριμένα, σε περισσότερα από 40 σχολικά συγκροτήματα, σε όλα τα σχολεία περιαστικά των Χανίων, οι αθλητικοί εξωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν και βάφτηκαν από την αρχή, χαρίζοντας χρώμα και χαρά στους μαθητές.

Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης επισημαίνει σε δήλωσή του: «Το είχαμε ως στόχο από την αρχή· να διώξουμε το γκρίζο, να βάλουμε χρώμα στη ζωή όλων των μαθητών του Δήμου μας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, με επιμονή και πρόγραμμα, κατάφεραν σε δυο χρόνια να χαρίσουν στη σχολική κοινότητα, σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, γήπεδα και εξωτερικούς αθλητικούς χώρους που σχεδιάστηκαν και βάφτηκαν από την αρχή, δίνοντας χαρά, χρώμα, χώρο για παιχνίδι και γυμναστική».

Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό των γηπέδων του 2ου Γυμνάσιου Χανίων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων ενώ αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται οι αθλητικοί χώροι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων (Βασίλισσας).

Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων
Τέλος, με τη συνδρομή των συνεργείων του Δήμου έχουν βαφτεί οι αθλητικοί χώροι στην Παλιά Ηλεκτρική Χανίων, στο ΜΑΙΧ και στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κεραμείων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος