Χρηματοδότηση για τη λειψυδρία εξασφάλισε ο Δήμος Αμαρίου

Στην επιχορήγηση ύψους 150.000 € για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου, προχώρησε με απόφασή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας.

Η χρηματοδότηση, η οποία έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του Δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού στην Αθήνα και την κατάθεση σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο Υπουργό, αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων οι οποίες θα ενισχύσουν συνολικά τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μουρτζανός ανέφερε τα εξής: «Η χρηματοδότηση αυτή για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε άμεσα σε σημαντικές παρεμβάσεις ενισχύοντας τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου μας με στόχο τη διασφάλιση υψηλής επάρκειας ποιοτικού πόσιμου νερού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, όσο και τον Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη διαχρονική στήριξή του σε κάθε μας προσπάθεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος