Χειροποίητες δημιουργίες και πασχαλινά γλυκίσματα για ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Τα παραδοσιακά γλυκίσματα για το Πάσχα μοιράστηκαν φέτος με πολύ μεράκι και έντονη διάθεση, στους ωφελούμενους των Κέντρων Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων.

Σε μία προσπάθεια να ξανασυναντηθούν οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ με τους συνανθρώπους τους και να ανταλλάξουν ευχές, παρασκευάστηκαν φέτος για πρώτη φορά, από τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα για το Πάσχα, τα οποία μοιράστηκαν σε όλους τους ωφελούμενους των δομών του Δήμου Χανίων, ακόμα και με διανομή κατ’ οίκον.

Χειροποίητες δημιουργίες και πασχαλινά γλυκίσματα για ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Στέλιος Βαλυράκης, βρέθηκε στα ΚΑΠΗ και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, μοιράζοντας τις δημιουργίες και ευχόμενος καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Μάλιστα, όπως τόνισε κατά τις επισκέψεις του, «είναι προτεραιότητα για εμάς η φροντίδα και η απασχόληση των ατόμων τρίτης ηλικίας, με δράσεις κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. Η μέριμνα για τους ηλικιωμένους μας, είναι δείγμα πολιτισμού της κοινωνίας μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος