Χανιά: Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS στο Δημαρχείο

Εκπαιδευτικοί και μαθητές από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία αλλά και τη χώρα μας μέσω του Γενικού Λυκείου Ελ. Βενιζέλου Χανίων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, το Δημαρχείο Χανίων.

Τα μέλη των ξένων αποστολών στην πόλη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Αντώνης Βαρδάκης και Ελένη Ζερβουδάκη, αντίστοιχα. Χανιά: Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS στο ΔημαρχείοΟ Δήμαρχος Χανίων αφού καλωσόρισε μαθητές και εκπαιδευτικούς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, συμμετείχε σε μια εκτενή συζήτηση για ζητήματα λειτουργίας των οργάνων του Δήμου αλλά και για θέματα καθημερινότητας, όπως το περιβάλλον, την καθαριότητα, ο τουρισμός τόσο στα Χανιά όσο και στις χώρες των μαθητών.
Με το πέρας της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις, χάρτες και ενημερωτικά έντυπα.

Χανιά: Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από το πρόγραμμα ERASMUS στο Δημαρχείο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος