Εκπαιδευτικούς από την Εσθονία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ισλανδία και την Κροατία, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS + και βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Χανιά, υποδέχτηκαν την Πέμπτη 13/5/2022, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Αντώνης Βαρδάκης. Τα μέλη των ξένων αποστολών συνόδευαν εκπαιδευτικοί του 11ου Νηπιαγωγείου Χανίων.
Ο Δήμαρχος Χανίων καλωσόρισε τους εκπαιδευτικούς και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ERASMUS, παρατηρώντας ότι, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, ενισχύεται η ευρωπαϊκή διάσταση της εκπαίδευσης. Παράλληλα, ο κ. Σημανδηράκης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του 11ου Νηπιαγωγείου και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια, Μαρία Σκορδύλη, για τη συμμετοχή στην εν λόγω δράση, ενισχύοντας τη διακρατική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στον χώρο του Media Lab και να γνωρίσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς επίσης και στην προσωπική Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου. Η Προϊσταμένη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Βιβή Χουδαλάκη, και η παιδαγωγός θεάτρου, Ρούλα Τατσοπούλου, παρουσίασαν τις καλές πρακτικές προγραμμάτων που αφορούν μαθητές.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης στους εκπροσώπους των ξένων αποστολών προσφέρθηκαν από τον Δήμο Χανίων αναμνηστικά δώρα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος