Χανιά: Ξεκίνησαν οι εργασίες της 5ης Διεθνικής Εκπαιδευτικής Συνάντησης

Ξεκίνησαν οι εργασίες της 5ης Διεθνικής Συνάντησης “LittleBigEntrepreneurs – Design Thinking and Gaming Applied to Entrepreneurship» στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου, που συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με την συμμετοχή εκπροσώπων από τη Σλοβενία, Εσθονία και Πορτογαλία.

Χανιά: Ξεκίνησαν οι εργασίες της 5ης Διεθνικής Εκπαιδευτικής Συνάντησης

Πρόκειται για ένα τριετές Πρόγραμμα (2020-2023) το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συντονιστής του Προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο της Σλοβενίας International School for Social and Business Studies ISBSS Διεθνής Σχολή Κοινωνικών και Επιχειρηματικών Σπουδών.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας παρουσιάστηκε η σχεδιαστική λογική και η εφαρμογή του ψηφιακού παιχνιδιού στην Εκπαίδευση της Επιχειρηματικότητας και σχεδιάστηκαν οι επόμενες δραστηριότητες μέχρι την επόμενη διεθνική συνάντηση. Παράλληλα έγινε συζήτηση για τη διασφάλιση της ποιότητας και τη βιωσιμότητα του προγράμματος. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου. Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Καλογερής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος