Χανιά: Βράβευση του ΓΓ ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη για τη συμβολή του στην επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Τιμητική βράβευση στον Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δ. Φραγκάκη, απένειμε η FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ, ως αναγνώριση των προσπαθειών του για την προβολή του ελληνικού τουρισμού το 2020, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα ψηλά στις επιλογές των τουριστών την επόμενη ημέρα και να καταφέρει να επανατοποθετηθεί ανάμεσα στις σημαντικές τουριστικές χώρες υποδοχής τουριστών, στην μετά covid 19 εποχή.


Στην τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου παρουσία των Προέδρων των Ενώσεων-Μελών της FedHATTA και του Προεδρείου του ΗΑΤΤΑ, τιμήθηκε και η Διευθύντρια Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Ελ. Σκαρβέλη, αρμόδια για Ολλανδία, Βέλγιο & Λουξεμβούργο, για τη συμβολή της στην προβολή της Ελλάδας ως προτεινόμενου προορισμού της ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) για το 2ο εξάμηνο του 2020.
O κ. Φραγκάκης ευχαρίστησε τη FedHATTA και τον HATTA για το βραβείο, που του απονεμήθηκε, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό του ουσιαστικά βραβεύονται όλα τα στελέχη του ΕΟΤ σε Ελλάδα και Εξωτερικό για τη συμβολή τους στην προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού σε μια πρωτοφανή περίοδο για τον παγκόσμιο τουρισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος