Χανιά: Στη φυλακή η 49χρονη για τις κλοπές και διαρρήξεις

Στη φυλακή οδηγήθηκε η σεσημασμένη διαρρήκτης που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουλίου, για υποθέσεις κλοπών από αστυνομικούς του τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Χανιά: Στη φυλακή η 49χρονη για τις κλοπές και διαρρήξειςΜάλιστα η γυναίκα προκειμένου να μη συλληφθεί «επιστράτευσε» το σκυλί της, ράτσας πιτ μπουλ, για να εμποδίσει τους αστυνομικούς να μπουν στο σπίτι της σε περιοχή των Χανίων. Η δράστης πέντε συνολικά κλοπών, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Δικαστήριο Χανίων σε φυλάκιση  3,5 χρόνων χωρίς αναστολή, με τις κατηγορίες της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Χανιά: Στη φυλακή η 49χρονη για τις κλοπές και διαρρήξειςΗ 49χρονη κατά τις νυχτερινές ώρες της 11ης Ιουλίου, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, αφαίρεσε από δύο επιχειρήσεις συνολικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Από την προανάκριση του Α.Τ. Κισάμου προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 23 Μαΐου έως και 19 Ιουνίου, είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές- διαρρήξεις σε επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου και Πλατανιά, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, ποσότητα μελιού και ποσότητα λαδιού.

Χανιά: Στη φυλακή η 49χρονη για τις κλοπές και διαρρήξειςΑκολούθησε έρευνα στο σπίτι της και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στον απορροφητήρα – όπως φαίνεται στη φωτογραφία της ΕΡΤ Χανίων – μέρος των κλοπιμαίων, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία και μία ηλεκτρονική συσκευή (tablet), την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος