Χανιά: Σεμινάρια αυτοβοήθειας για συγγενείς εξαρτημένων (audio)

Σεμινάρια για συντρόφους ,συζύγους και αδελφούς ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων από ναρκωτικά, αλκοόλ και τζόγο, θα υλοποιήσει στα Χανιά, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων, που είναι πρόγραμμα του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18.00 έως τις 20.00, μέχρι τη Δευτέρα 10 Απριλίου και θα είναι δίωρης διάρκειας.
Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στους χώρους του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων στην οδό Γιαμπουδάκη 39, πίσω από τα δικαστήρια και η συμμετοχή σε αυτά, όπως και σε όλες τις δράσεις του προγράμματος είναι δωρεάν.

Ο συντονιστής του προγράμματος αυτοβοήθειας στα Χανιά, ψυχολόγος, Ηλίας Χουλιάρας, μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων για τα σεμινάρια και γνωστοποίησε ότι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 28210-23432 καθημερινά από τις 9.00 – 20.00 ως την Παρασκευή 24/3/17. Σύμφωνα με τον κ. Χουλιάρα, βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι η ουσιαστική ενημέρωση συντρόφων ανθρώπων με πρόβλημα εξάρτησης για τις αιτίες και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος και το ρόλο των συντρόφων / συζύγων στην αντιμετώπισή του. Όπως είπε ο κ. Χουλιάρας, όσοι συμμετάσχουν στα σεμινάρια, ουσιαστικά θα συνδιαμορφώσουν προτάσεις για το πώς θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, με στόχο την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Χουλιάρας:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος