Χανιά: Προφυλακίστηκαν οι δύο άνδρες για το βιασμό και την κακοποίηση νεαρού με νοητική υστέρηση -Συνεργός στο βιασμό ο πατέρας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας  και εισαγγελέα, ο 66χρονος που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο ΆμεΑ σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά αλλά και ο πατέρας του παιδιού που σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κακοποιούσε σωματικά. Για την πράξη του βιασμού ο πατέρας κατηγορείται ως συνεργός.

Οι μαραθώνιες απολογίες τους ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 19.30 και σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης και οι δύο υποστήριξαν ότι είναι αθώοι, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Χανιά: Προφυλακίστηκαν οι δύο άνδρες για το βιασμό και την κακοποίηση νεαρού με νοητική υστέρηση -Συνεργός στο βιασμό ο πατέρας Χανιά: Προφυλακίστηκαν οι δύο άνδρες για το βιασμό και την κακοποίηση νεαρού με νοητική υστέρηση -Συνεργός στο βιασμό ο πατέρας

Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, το αγόρι που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση και ζούσε με τον πατέρα του σε χωριό του δήμου Πλατανιά Χανίων, κοιμόταν στα χωράφια, σε ένα παλιό αυτοκίνητο, ακόμα και πάνω στα δέντρα, καθώς αποκάλυψε ότι ο πατέρας του το χτυπούσε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος φίλος του πατέρα το βίασε όταν ήταν 14 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή επιβεβαίωσε όσα καταγγέλλονται, ενώ αύριο Πέμπτη, το δικαστήριο θα αποφασίσει για την κηδεμονία του 18χρονου που την έχει ζητήσει ένας θείος του, ξάδελφος του πατέρα του παιδιού.

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος