Χανιά: Παράσταση διαμαρτυρίας αμαξάδων έξω από το δημαρχείο

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο πραγματοποίησαν σήμερα οι επαγγελματίες αμαξάδες διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση που έλαβε το δημοτικό λιμενικό ταμείο για μείωση του ωραρίου εκτέλεσης των τουριστικών δρομολογίων που πραγματοποιούν.

Χανιά: Παράσταση διαμαρτυρίας αμαξάδων έξω από το δημαρχείοΟι επαγγελματίες αμαξάδες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόφαση η οποία περιορίζει μέχρι τις 7.30 το απόγευμα, αντί για τις 9.00 το βράδυ που ίσχυε μέχρι πρότινος, το ωράριο εκτέλεσης των δρομολογίων τους στο παλιό λιμάνι.

Στην απόφασή του το δημοτικό λιμενικό ταμείο επικαλείται λόγους ασφαλείας και σχετική εισήγηση του Λιμεναρχείου, καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα παρατηρείται μεγάλη κίνηση πολιτών στο παλιό λιμάνι.

Χανιά: Παράσταση διαμαρτυρίας αμαξάδων έξω από το δημαρχείοΟι επαγγελματίες αμαξάδες υποστηρίζουν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση κρύβονται άλλα συμφέροντα και όπως τόνισε ο εκπρόσωπος τους Τάσος Χαλβατζάκης, «η συγκεκριμένη ώρα αποτελεί για μας ώρα αιχμής. Αν περιοριστεί στις 7.30 το απόγευμα χάνουμε μεγάλο μέρος των εσόδων μας με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στα έξοδα και τις υποχρεώσεις μας».

Ο κ. Χαλβατζάκης και ο δικηγόρος των αμαξάδων Γιάννης Ντερμανάκης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου Μιχάλη Βλαχάκη από τον οποίο και ζήτησαν να ανασταλεί η απόφαση. – ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος