Χανιά: Παγκρήτια κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων (βίντεο)

Παγκρήτια κινητοποίηση πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τιμές των ζωοτροφών, το κόστος παραγωγής και την ενεργειακή κρίση που αυξάνει, όπως λένε, ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Παράλληλα ζητούν δραστικά μέτρα για την στήριξή τους. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων, σε ανακοίνωσή της χαιρετίζει τους αγροτοκτηνοτρόφους που συμμετείχαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο ύστερα και από το κάλεσμα του Παγκρήτιου Συντονιστικού Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων.

Χανιά: Παγκρήτια κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων (βίντεο)Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν με τα αυτοκίνητά τους, στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στον κόμβο των Μουρνιών και στη συνέχεια ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία μέχρι την Αντιπεριφέρεια Χανίων. Εκπρόσωποι των αγροτών παρέδωσαν ψήφισμα και συνομίλησαν για τα αιτήματά τους με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη, Αντώνη Παπαδεράκη.

Χανιά: Παγκρήτια κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων (βίντεο)Όπως τονίζουν, στην Παγκρήτια σύσκεψη στο Ρέθυμνο, αναδείχτηκε η ανάγκη για μαζικό και συντονισμένο αγώνα απέναντι στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κρήτης, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος