Χανιά: Οπλίτης – γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου

Την τοποθέτηση ενός οπλίτη γιατρού μέχρι το τέλος της θητείας του, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου, περιλαμβάνει  η Κοινή Υπουργική Απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Υγείας και Άμυνας, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας  Παύλου Πολάκη.

Συνολικά, τοποθετούνται 11 οπλίτες θητείας πτυχιούχοι ιατρικής σε Περιφερειακά Ιατρεία άγονες, απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Πολάκη:

Τα καλά νέα της ημέρας συμπληρώνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των αναπληρωτών Υπουργών Υγείας και Άμυνας, με βάση την οποία τοποθετούνται 11 οπλίτες θητείας πτυχιούχοι ιατρικής και μέχρι το τέλος της θητείας τους, σε Περιφερειακά Ιατρεία του Υπουργείου Υγείας σε άγονες, απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές.

Πρόκειται για το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Γαλατά, τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία Χάλκης, Κουφονησίων, Φούρνων και Κάσου, τα Περιφερειακά Ιατρεία Κροκυλείου (ΚΥ Λιδωρικίου), Παλαιοκάτουνας (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Κερασοχωρίου (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Περδικακίου (ΚΥ Χαλκιόπουλων), Γαύδου (ΚΥ Κανδάνου) και Τήλου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ