Χανιά: Οπλίτης – γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου

Την τοποθέτηση ενός οπλίτη γιατρού μέχρι το τέλος της θητείας του, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου, περιλαμβάνει  η Κοινή Υπουργική Απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Υγείας και Άμυνας, που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας  Παύλου Πολάκη.

Χανιά: Οπλίτης – γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο της Γαύδου

Συνολικά, τοποθετούνται 11 οπλίτες θητείας πτυχιούχοι ιατρικής σε Περιφερειακά Ιατρεία άγονες, απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Πολάκη:

Τα καλά νέα της ημέρας συμπληρώνει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των αναπληρωτών Υπουργών Υγείας και Άμυνας, με βάση την οποία τοποθετούνται 11 οπλίτες θητείας πτυχιούχοι ιατρικής και μέχρι το τέλος της θητείας τους, σε Περιφερειακά Ιατρεία του Υπουργείου Υγείας σε άγονες, απομακρυσμένες και προβληματικές περιοχές.

Πρόκειται για το Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Γαλατά, τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία Χάλκης, Κουφονησίων, Φούρνων και Κάσου, τα Περιφερειακά Ιατρεία Κροκυλείου (ΚΥ Λιδωρικίου), Παλαιοκάτουνας (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Κερασοχωρίου (ΚΥ Δυτ. Φραγκίστας), Περδικακίου (ΚΥ Χαλκιόπουλων), Γαύδου (ΚΥ Κανδάνου) και Τήλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος