Χανιά: Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης κατέθεσε αίτημα εξέτασης του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την εξέταση του πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της Επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής ύστερα από τις αποκαλύψεις για περιουσιακά στοιχεία που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο πόθεν έσχες με την επίκληση της διάστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας.
Συγκεκριμένα ρώτησε αν αληθεύουν τα στοιχεία και αν είναι πλήρεις οι δηλώσει των πολιτικών προσώπων που δεν δηλώνουν τα περιουσιακά στοιχεία των συζύγων λόγω διάστασης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει γραπτό αίτημα που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
Επίσης η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει πρόσβαση στα αρχεία της Εξεταστικής Επιτροπής για να ταυτοποιήσει και να ελέγξει τα οικονομικά των κομμάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος