Ανατριχιαστικές πτυχές της δολοφονίας της 49χρονης γυναίκας από τον 47 σύντροφό της στη Χαλέπα Χανίων, αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση του Σταμάτη Μπελιβάνη.
Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε επτά σφαίρες από κοντόκαννο πυροβόλο όπλο από τον αυτόχειρα σύντροφό της: Δύο πλήγματα εντοπίστηκαν στο αριστερό της χέρι, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η μία από τις δύο βολές να προκλήθηκε από εξοστρακισμό, ένα τραύμα στο πόδι, και 3-4 πλήξεις στην πλάτη. Η μοιραία σφαίρα εισήλθε στο αριστερό ημιθωράκιο και έπληξε τον αριστερό πνεύμονα προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.
Ο 47χρονος αυτόχειρας, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, καθώς η σφαίρα είχε εισέλθει από τον δεξί κρόταφο και είχε βγει από τον αριστερό.
Ο θάνατος και των δύο τοποθετείται στις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος