Χανιά: Κοινή δράση συλλογικοτήτων για αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη

 

 Ανοιχτή συνέλευση συλλογικοτήτων, εργαζομένων, ντόπιων και μεταναστών, σωματείων βάσης, κινήσεων πόλης και άλλων,  με στόχο το συντονισμό των δράσεών τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η υγειονομική κρίση, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, όσοι και όσες τα τελευταία χρόνια χωρίς να έχουν κοινές αφετηρίες βρέθηκαν μαζί στους αγώνες για ζωή και αξιοπρέπεια, βίωσαν την νεοφιλελεύθερη δημοκρατία και την απειλή του φασισμού, νιώθουν τώρα την ανάγκη να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με αυτοοργάνωση από τα κάτω.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλες και όλοι εμείς που τα τελευταία χρόνια χωρίς να έχουμε κοινές αφετηρίες βρεθήκαμε μαζί στους αγώνες για ζωή και αξιοπρέπεια, βιώσαμε την νεοφιλελεύθερη δημοκρατία και την απειλή του φασισμού, νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε ένα
βήμα παραπέρα.

Το ξεχαρβαλωμένο σύστημα υγείας, η κοροδοΐα της καραντίνας, η κονόμα της νατοϊκής παρουσίας στη Σούδα, η περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου μας, η νέα ύφεση και ανεργία χρειάζονται σήμερα νέους αυτοοργανωμένους αγώνες από τα κάτω.

Συλλογικότητα και δράση, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αντίσταση των εργαζομένων.»

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ