Χανιά: Κλειστό Γυμναστήριο, μαρίνα και υδατοδρόμιο στο επίκεντρο συνάντησης στην Κίσαμο

Στο Δήμο Κισάμου βρέθηκε το Σάββατο ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γ. Σταθάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει δύο σημαντικά έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή.

Δήμαρχος και Υπουργός, συζήτησαν για το κλειστό γυμναστήριο στη θέση «Γλυκορίζια» που θα είναι ο μοναδικός κατάλληλος χώρος άθλησης ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες. Στο επίκεντρο της συνάντησης ωστόσο βρέθηκε, η απόφαση ίδρυσης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, με στόχο και προτεραιότητα τη δημιουργία μαρίνας και υδατοδρόμιου στο λιμάνι «Καβονησίου», αλλά και την επαναλειτουργία του καρνάγιου.

Χανιά: Κλειστό Γυμναστήριο, μαρίνα και υδατοδρόμιο στο επίκεντρο συνάντησης στην Κίσαμο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Θεόδωρου Σταθάκη, ο υπουργός ενημερώθηκε ότι υπάρχει προμελέτη και ΦΕΚ χωροθέτησης της μαρίνας. Ο Δήμος Κισσάμου, είτε υλοποιηθεί η απόφαση για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, είτε μέσω του λιμενικού ταμείου νομού Χανίων, είναι υπέρ της σύμπραξης με ιδιώτη. Ο Υπουργός αναγνώρισε την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων έργων και δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου και την εξέταση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για το λιμάνι Κισσάμου και την προοπτική εξεύρεσης επενδυτών για κατασκευή μαρίνας και υδατοδρόμιου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος