Χανιά: Κινητοποίηση εργατικών σωματείων στην Πανελλαδική απεργία ενάντια στον πόλεμο

Στην πανελλαδική απεργία κατά της εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας συμμετέχουν στα Χανιά το Σωματείο Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού, Τροφίμων και Ποτών, Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Σύλλογος Γυναικών.

Τα Σωματεία καλούν την Παρασκευή 1/4 στις 11:00 για κινητοποίηση στην ΔΕΗ, την Δευτέρα 4/4 στις 18:00 στην πλατεία της δημοτικής αγοράς για μηχανοκίνητη εξόρμηση για την πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου και την απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία της αγοράς.

Στην ανακοίνωσή τους τα σωματεία καλούν όλους του πολίτες να δώσουν δυναμικό παρόν σε όλες τις κινητοποιήσεις

«Τώρα που η επίθεση σε όλα τα δικαιώματα μας κλιμακώνεται, τώρα που το ζήτημα της διαβίωσης των συναδέλφων μας είναι προ των πυλών, τώρα πρέπει να δοθεί μαζική μαχητική απεργιακή απάντηση. Δεν έφταναν η ακρίβεια που πλήττει το κουτσουρεμένο εισόδημά μας, η επίθεση στα δικαιώματά μας από την εργοδοσία, οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί από την πανδημία, τώρα με ευθύνη της κυβέρνησης η χώρα μας εμπλέκεται στον πόλεμο που μακελεύει το λαό της Ουκρανίας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος