Χανιά: Κατατέθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη νέα γέφυρα του Κερίτη

Κατατέθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη νέα γέφυρα του Κερίτη, στην περιοχή του Αλικιανού του Δήμου Πλατανιά.

Χανιά: Κατατέθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη νέα γέφυρα του Κερίτη

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και σε πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, στο Υπουργείο Υποδομών και σε συνεργασία που είχε με τον Υφυπουργό κ. Κεφαλογιάννη και το Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ Καραγιάννη, είχαν προσδιορισθεί τα βήματα για την ολοκλήρωση των μελετών, την λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων αλλά και τη δυνατότητα της επίσπευσης όσο το δυνατόν των διαδικασιών για την κατασκευή της νέας γέφυρας.

Χανιά: Κατατέθηκε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη νέα γέφυρα του Κερίτη

Στη συνάντηση του κ. Μαλανδράκη με τον Γενικό Δ/ντη του Υπουργείου Υποδομών κ Καρνέζη, παρουσιάσθηκε το σχέδιο της νέας γέφυρας.

Άποψη νέας Γέφυρας Κερίτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος