Χανιά: Για δυο ώρες στη βάση της Σούδας το Air Force One

Λιγότερο από δύο ώρες παρέμεινε στη βάση της Σούδας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, το Air Force One, που μετέφερε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη για την κρίσιμη συνάντηση με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.Χανιά: Για δυο ώρες στη βάση της Σούδας το Air Force One
Το αεροσκάφος έφτασε στις 03.07, τα ξημερώματα στην αμερικανική βάση και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανεφοδιάστηκε με καύσιμα από βυτία που ήρθαν με μεταγωγικό αεροσκάφος.
Η κινητοποίηση για την υποδοχή του αεροσκάφους, Air Force 1, είχε ξεκινήσει από τη 1.00 τα ξημερώματα, με τους ανθρώπους της μυστικής υπηρεσίας να έχουν μεταφερθεί στο χώρο του αεροδρομίου.
«Το Air Force One προσγειώθηκε στο ελληνικό νησί της Κρήτης στις 3:07 τοπική ώρα, περίπου οκτώ ώρες μετά την αναχώρηση από την αεροπορική βάση Bagotville (στο Κεμπέκ του Καναδά). Ο προορισμός μας για ανεφοδιασμό είναι ο κόλπος της Σούδας, όπου φαίνεται να έχει μια όμορφη μεσογειακή βραδιά», αναφέρει το τηλεγράφημα της δημοσιογραφικής αποστολής.Χανιά: Για δυο ώρες στη βάση της Σούδας το Air Force One
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, καθώς επιστρατεύτηκαν ελεύθεροι σκοπευτές και βατραχάνθρωποι της βάσης, , ενώ στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου πετούσε ελικόπτερο πριν, κατά την παραμονή και λίγο μετά την αναχώρηση του Air Force 1. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήρη ετοιμότητα είχε τεθεί και ιδιωτική κλινική. Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 04.41 τα ξημερώματα.
Χανιά: Για δυο ώρες στη βάση της Σούδας το Air Force One

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος