Γ. Σαρρής: Πελατειακές σχέσεις στο Δήμο Χανίων (audio)

Για μια «διαπαραταξιακή οντότητα» στα Δημοτικά πράγματα των Χανίων, η οποία καλλιεργεί τον παραγοντισμό και τις πελατειακές σχέσεις, έκανε λόγο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” Γιάννης Σαρρής, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Μηνά Βουλγαρίδη, Χαράλαμπο Κουρούση και Κατερίνα Βουτετάκη. Συγκεκριμένα ο κ. Σαρρής κατηγόρησε τις παρατάξεις των κυρίων Σκουλάκη και Παπαδογιάννη, με αφορμή τον πρόσφατο αποκλεισμό των μελών της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χανίων.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, ο κ . Σαρρής ανέφερε ότι οι παρατάξεις αυτές, στην επιδίωξή τους να κατέχουν θέσεις ευθύνης, απέκλεισαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χανίων, την τρίτη δύναμη στο Δημοτικό Συμβούλιο, την «Πρωτοβουλία Πολιτών». Αυτό σημαίνει ότι «η παράταξή μας ενόχλησε με τη στάση της τις δύο παρατάξεις που έχουν ασκήσει εξουσία στο Δήμο τα προηγούμενα χρόνια, όπως ενόχλησε και αρκετά μέλη της παράταξης της πλειοψηφίας», πρόσθεσε ο κ. Σαρρής.
Επίσης έκανε λόγο για υποκρισία, αφού όπως είπε, από τις 63 συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής που έγιναν από 1-1-2016 έως 28-2-2017 τα δύο μέλη της παράταξης Σκουλάκη απουσίαζαν από τις 55, η παράταξη Παπαδογιάννη απουσίαζε από τις 35, την ίδια στιγμή που η «Πρωτοβουλία Πολιτών», από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους, απουσίασε 8 φορές , ενώ από τις 55 παρουσίες στις 19 ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της μειοψηφίας.
Παράλληλα ο κ. Σαρρής εκτίμησε ότι ο Δήμος θα μπει σε μια περίοδο κρίσης και αστάθειας και έκανε λόγο για εικόνα διάλυσης στη δημοτική αρχή.
Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων ο κ. Σαρρής:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος