Χανιά: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπήκε από χθες η πόλη των Χανίων καθώς το βράδυ, παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών πολιτών στην πλατεία της δημοτικής αγοράς η τελετή φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Χανιά: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το δέντρο φώτισε ο δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας που ευχήθηκε στους δημότες και τους επισκέπτες καλές γιορτές, ενώ την τελετή συνόδευσε μουσικά με γιορτινούς ρυθμούς η μπάντα της 5ης Μεραρχίας Κρητών και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου. Η γιορτή συνεχίστηκε στο δημοτικό κήπο, όπου οι φωνές των παιδιών της παιδικής χορωδίας και της μπαντίνας της φιλαρμονικής του δήμου απέδωσαν μελωδίες ενώ άνοιξε και επίσημα τις πύλες του το «Παγωμένο Δάσος» ένας εορταστικός πολυχώρος για παιδιά.

Χανιά: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στην είσοδο του «Παγωμένου Δάσους » τα ξωτικά περίμεναν τον ‘Αγιο Βασίλη για να του δώσουν το «κλειδί». Τα φώτα άναψαν και αποκαλύφθηκε το κάστρο, ο θρόνος και το καρουζέλ που συνθέτουν το εορταστικό σκηνικό που θα παραμείνει στο δημοτικό κήπο μέχρι τις 11 Ιανουαρίου φιλοξενώντας περισσότερες από 20 δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά.- ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος