Την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, άφησε ο Πακιστανός κρατούμενος των φυλακών της Αγυιάς, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά τη συμπλοκή που σημειώθηκε το Σάββατο στις φυλακές, μεταξύ Αλβανών και Πακιστανών κρατουμένων.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κέντρο Κράτησης στην Αγυιά Χανίων, περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν δύο ομάδες της πέμπτης πτέρυγας προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους με αυτοσχέδια μαχαίρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε την ώρα του φαγητού και σε αυτή συμμετείχαν αλλοδαποί κρατούμενοι υπήκοοι Αλβανίας και Πακιστάν.
Ο άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, που σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σοβαρά τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα στο θώρακα και το μηρό, χειρουργήθηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς εξέπνευσε σήμερα το πρωί, ενώ τα άλλα δύο άτομα, που είχαν τραυματιστεί στο επεισόδιο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο. Τα αίτια που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο ερευνώνται, από τις αρμόδιες αρχές
Μετά το περιστατικό, με επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι υπόλοιποι κρατούμενοι κλείστηκαν στα κελιά τους και δεν προαυλίστηκαν, προκειμένου να αποφευχθούν περιστατικά αντεκδίκησης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος