Έργα 3.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση δρόμων στους Δήμους Χανίων και Πλατανιά από τις ζημιές της «Ωκεανίδας» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.
«Έχουμε ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό για την Π.Ε. Χανίων στην αποκατάσταση των ζημιών και προχωρούν όλοι οι διαγωνισμοί που έχουμε προγραμματίσει και το επόμενο διάστημα θα ξεπεράσουν τα 50 εκ. ευρώ, ενώ θα ακολουθήσει και η οδική ασφάλεια με 100 σημεία στα Χανιά», δήλωσε σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την σύμβαση για την αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων στους Δήμους Χανίων και Πλατανιά. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ και αφορά την αποκατάσταση επαρχιακών οδών που έπαθαν ζημιές κατά τη διάρκεια της «Ωκεανίδας» το Φεβρουάριο του 2019, σε διάφορα σημεία των Δήμων Πλατανιά και Χανίων.
Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, πρόκειται για δύο σημεία στο Θέρισο του Δήμου Χανίων εννέα σημεία του Δήμου Πλατανιά στο δρόμο της Σούγιας, στο δρόμο του Ομαλού κι άλλη μία από το Μάλεμε προς Σταυροχώρι.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος