Χανιά: Έρχεται για 7η χρονιά το Υπερκοπέλι και το Υπερκοπελάκι (audio)

Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση, θα διεξαχθεί για έβδομη χρονιά φέτος στα Χανιά.
Πρόκειται για το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι» που φέτος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, γίνεται διήμερο, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτώβρη, στους Αγίους Αποστόλους, αγκαλιάζοντας καινούργιες δράσεις.
Για πρώτη χρονιά, λοιπόν, φέτος οι δράσεις του Υπερκοπελιού απλώνονται σε δύο μέρες:
Η πρώτη μέρα, το Σάββατο 1 Οκτώβρη, ξεκινά με ένα καινούργιο αγώνα ολυμπιακού τριάθλου, το Υπερκοπέλι Olympic, που απευθύνεται σε αθλητές και, αντίθετα με το Υπερκοπέλι, θα έχει χρονομέτρηση και κατάταξη.
Ακολουθεί μια ακόμα καινούργια δράση, οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες», αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το μισό κόστος της συμμετοχής τους σε όποιο φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας επιθυμούν από όσα δήλωσαν συμμετοχή.
Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες με παράλληλη συναυλία από τα συγκροτήματα των Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη και του Μάνου Μαλαξιανάκη.
Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με Camping night, δηλαδή διανυκτέρευση των συμμετεχόντων σε σκηνές στο χώρο των Αγίων Αποστόλων.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος