Χανιά: Εντοπίστηκε ο 18χρονος Γιάννης – Δεν θέλησε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς

Μαζί με τον παππού του φαίνεται ότι είναι ο 18χρονος Γιάννης, που αναζητούσαν από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Πλατανιά, προκειμένου να παρουσιαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων.

Την πληροφορία έδωσε μια γυναίκα από το χωριό στην ΕΛΑΣ, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Πλατανιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευτυχίας Πενταράκη, το παιδί που βρίσκεται στο σπίτι του παππού και του θείου του, αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να το πιέσουν.
Στο χωριό του στη Γλώσσα, σπεύδει ο θείος του που έχει κινηθεί νομικά για να αναλάβει την κηδεμονία του.

Από την Εισαγγελέα δόθηκε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για την υπόθεση του Γιάννη, ενώ αύριο Παρασκευή αναμένεται η απόφαση προκειμένου να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης και να αφαιρεθεί από τον πατέρα η επιμέλειά του.

Την κηδεμονία του παιδιού, που πάσχει από ελαφρά νοητική στέρηση, έχει ζητήσει συγγενής της οικογένειας, ο οποίος στο Δικαστήριο εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Γιάννη Ντερμανάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας του παιδιού όσο και ο 66χρονος φίλος κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρονται στις φυλακές της Τρίπολης. Ο 66χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του Γιάννη με την επιβαρυντική περίπτωση κατά προσώπου με προβλήματα με ειδικές ανάγκες. Ο δε πατέρας του Γιάννη, αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στον βιασμό του παιδιού του και για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος