Χανιά: Εισήγηση με την πρόταση «Κοινωφελείς Λειτουργίες» για το λόφο Καστέλι δημοσιοποίησε το ΤΕΕ/ΤΔΚ  

Την απόφαση για την απόδοση χρήσης γης στην έκταση ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο λόφο Καστέλι στην παλιά πόλη Χανίων, κοινοποίησε η Αντιπροσωπεία του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Μεταξύ άλλων ενημερώνει για την απόφαση, κατά πλειοψηφία, να αποδοθεί η χρήση «Κοινωφελείς Λειτουργίες» στην ιδιοκτησία του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Λόφο Καστέλι, ενώ το υπόλοιπο τμήμα, δηλαδή η περιοχή που αναπτύσσεται εντός του υφιστάμενου Βυζαντινού Τείχους, να έχει χρήση «Αμιγούς Κατοικίας».

Η Αντιπροσωπεία του ΤΔΚ/ΤΕΕ σε επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητά έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης περί της χρήσης γης για την έκταση ιδιοκτησίας Πολυτεχνείου Κρήτης. Παράλληλα ζητά την συντομότερη δυνατή ανταπόκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, ώστε να αναθεωρηθεί φέτος το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου.

Δείτε την απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ 1_23 02 2021

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος