Χανιά: Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν την Πόπη Σκουλάκη

Χιλιάδες ήταν οι πολίτες που αποχαιρέτησαν χθες την Πόπη Ξηρουχάκη – Σκουλάκη, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Χανίων.

Χανιά: Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν την Πόπη Σκουλάκη

Η Πόπη Σκουλάκη, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Συντετριμμένοι φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου και φορέων, αλλά και απλός κόσμος που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο του Ναού, εξέφρασαν στον κ. Σκουλάκη και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Στη συνέχεια, στο κοιμητήριο του ναού της Αγίας Φωτεινής, πλήθος κόσμου συνόδευσε τη γνωστή δικηγόρο, στην «τελευταία της κατοικία».

Χανιά: Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν την Πόπη Σκουλάκη

Συλλυπητήρια μηνύματα εξέδωσαν χθες η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΟΔΕ  Χανίων και οι Δήμοι Σφακίων και Κισσάμου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Με αφορμή την είδηση του θανάτου της Πόπης Σκουλάκη – Ξηρουχάκη, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τα παιδιά και τους οικείους της.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τη ΝΟΔΕ Χανίων

Εκ μέρους της ΝΟΔΕ Χανίων, ο Πρόεδρος της Γιώργος Μαρκουλάκης, με αφορμή την απώλεια της συζύγου του πρώην βουλευτή και δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Σφακίων

Ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της αγαπητής συντοπίτισσας Πόπης Σκουλάκη- Ξηρουχάκη.

Αποφάσισαν μετά από έκτακτη συνεδρίαση, να παραστεί ο Δήμαρχος και μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και στη μνήμη της ,αντί στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κισσάμου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε  σήμερα 7 Νοεμβρίου, με προ ημερησίας θέμα: «Περί της έκδοσης ψηφίσματος κατόπιν του απροσδόκητου θανάτου της Πόπης Ξηρουχάκη – Σκουλάκη», εξέφρασε την ειλικρινή του θλίψη για το θάνατο της πολυαγαπημένης συζύγου του συντοπίτη μας και επί σειρά ετών πρώην Υπουργού, Βουλευτή, και Δημάρχου Χανίων, Σκουλάκη Μανώλη, και αποφάσισε την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος, ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής».

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:

  1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια της εξαίρετου δικηγόρου, η οποία υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα του τόπου μας, με μακρά και πολυσήμαντη προσφορά στην δημόσια ζωή. Η μετριοπάθεια, το ήθος της, καθώς και το αδιάκοπο ενδιαφέρον της για κοινωνική δικαιοσύνη, προσδιόριζαν πάντα κάθε της πράξη.
  2. Να εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένειά της, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
  3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος