Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και παρουσία των ΜΑΤ, περιφρούρησαν χθες το ξενοδοχείο «Σαμαριά» όπου η Fraport έκανε την πρώτη επίσημη παρουσίασή της.
Έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, πραγατοποιήθηκε συγκέντρωη διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η πρωτοβουλία κατά της παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων. Να υπενθυμίζουμε, ότι στην ενημέρωση δεν συμμετείχαν – έχοντας εκδώσει σχετική ανακοίνωση – το Εργατικό Κέντρο και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.
Στο μεταξύ, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Απόστολου Βουλγαράκη και της διοικητικής ομάδας της «FRAPORT GREECE», παρουσία δημάρχων της περιοχής και του προέδρου του Επιμελητηρίου της πόλης. Βασικό θέμα της σύσκεψης είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο αεροδρόμιο Χανίων με την αποχώρηση της Ιρλανδικής Ryanair. (φωτο: zarpanews.gr)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος