Χανιά: Αναβάθμιση της Ιεράς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας από τον Ο.Α.Κ.

Σύμβαση για την αποκατάσταση και βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου της Ιεράς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας, υπογράφτηκε το πρωί της Δευτέρας 5/7 κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιου και του Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης,  Άρη Παπαδογιάννη, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων.

Χανιά: Αναβάθμιση της Ιεράς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας από τον Ο.Α.Κ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ο.Α.Κ., «στο επίκεντρο της παρέμβασης βρίσκεται ο αειφόρος τουρισμός με την υπογραφείσα σύμβαση να προβλέπει την προστασία, ανάπτυξη και προβολή της πολιτιστικής και φυσικής της κληρονομίας της Μονής, αλλά και  κατ’ επέκταση την αύξηση του προβλεπόμενου αριθμού των επισκεπτών της».

«Έχουμε την χαρά να συμβάλουμε στην προσπάθεια αναβάθμισης της Ιεράς Μονής Χρυσοσκαλίτισσας της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου. Πρόκειται για μια προσπάθεια, στην οποία ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης προσφέρει τις υπηρεσίες, το προσωπικό και την τεχνογνωσία του, ως Φορέας Υλοποίησής του. Η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και παρεμβάσεις όπως η συγκεκριμένη ανοίγουν το δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό την ενδυνάμωση συνολικά του τουριστικού προϊόντος στην Κρήτη», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωση του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος