Χανιά: Ανάγκη για άμεση στελέχωση του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου με παράλληλη στήριξη και σχολικό νοσηλευτή

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πλατανιά, αναφορικά με το θέμα της μη στελέχωσης του Δημοτικού Σχολείου Κουλυμβαρίου με παράλληλη στήριξη και σχολικό νοσηλευτή, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος της Σχολικής Μονάδας, σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο.

Επίσης, μετά την πρόσφατη ενημέρωση από τη Σχολική Κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου Κολυμβαρίου, παρενέβη η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πλατανιά κα Μαραγκουδάκη Χρυσάνθη, προς την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ζητώντας να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των θέσεων αυτών για τις οποίες υπήρχαν ήδη οι σχετικές εγκρίσεις.

Στην απάντησή της, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα για την κάλυψη των θέσεων και δεσμεύεται, ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη αυτών.
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πλατανιά, προέταξε την ανάγκη η κάλυψη των θέσεων αυτών να γίνει άμεσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος