Χανιά: Ανάγκη εκσυγχρονισμού των αντλιοστασίων του ΟΑΚ

Αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης που λειτουργούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, επιθεώρησε το πρωί της Τρίτης 12/01, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης έκανε λόγο για την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των συγκεκριμένων πεπαλαιωμένων μονάδων, “των οποίων η συντήρηση τα προηγούμενα χρόνια έγινε με μη αποτελεσματικό τρόπο”, όπως υποστήριξε.

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο του Ο.Α.Κ., το οποίο απαρτίζονταν από τους: Διευθυντή Υδραυλικών Έργων, κ. Μάρκο Πατρελάκη, τον Διευθυντή Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη, τον Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στράτο Μηλιδάκη, στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, ο κ. Παπαδογιάννης πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες στα παρακάτω αντλιοστάσια: Μυλωνιανών, Πατελαρίου, Γερανίου και Βλητέ.

“Η εικόνα που αντικρίσαμε αν μη τι άλλο μας προκάλεσε προβληματισμό. Παράλληλα όμως έθεσε και σε πλήρη κινητικότητα τον «εσωτερικό» μας μηχανισμό προκειμένου οι ήδη δρομολογημένες παρεμβάσεις, να γίνουν σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε υποβάλλει ένα αρκετά ώριμο και τεκμηριωμένο αίτημα για χρηματοδότηση από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε αυτές τις μονάδες. Θα επανέλθουμε, καθώς όπως διαπιστώσαμε, οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και επιτακτικές. Οι μονάδες αυτές, αποτελούν πολύτιμα «περιουσιακά» στοιχεία του Ο.Α.Κ. αλλά και απαραίτητα εργαλεία για την λειτουργία των μονάδων μας και δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στο έλος, όπως συνέβη στο παρελθόν”, δήλωσε μετά το πέρας των αυτοψιών του στα αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο κ.Παπαδογιάννης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος