Χανιά: Αισιοδοξία για τον 19χρονο τραυματία – Στον εισαγγελέα οι επτά εμπλεκόμενοι

Ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων απολογούνται αυτή την ώρα οι επτά νεαροί οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων μετά την αιματηρή συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του νεαρού που φέρεται να ομολόγησε την υπαιτιότητα για τον βαρύ τραυματισμό του 19χρονου, θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν πιο βαριές κατηγορίες, αφού ο ένας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου και οι άλλοι τρεις σε συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι κατηγορούμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι έξι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος τραυματίας. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμπλοκή -όλοι με τις πιο αυστηρές διατάξεις του αθλητικού νόμου. Να σημειωθεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή είναι 18-20 ετών.

Χανιά: Αισιοδοξία για τον 19χρονο τραυματία – Στον εισαγγελέα οι επτά εμπλεκόμενοιΣτο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου τραυματία ο οποίος είχε τραυματιστεί από οξύ όργανο στην καρδιακή χώρα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο γιατρός-Επιμελητής Θωρακοχειρουργικής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Κουλαξουζίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο νεαρός αποσωληνώθηκε σήμερα και έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, ενώ οι γιατροί είναι πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας του, και αύριο αναμένεται να μεταφερθεί από τη ΜΕΘ στη Χειρουργική.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο συνέβη όταν ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Γογονή στα Χανιά οι δύο παρέες των νεαρών. Αρχικά το επεισόδιο έληξε αναίμακτα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού ακολούθησαν το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έκλεισαν τον δρόμο και ακολούθησε συμπλοκή και ο βαρύτατος τραυματισμός του 19χρονου. Οι μεν οπαδοί του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα οργανωμένης ενέδρας, οι δε οπαδοί του Ολυμπιακού δηλώνουν ότι για τα επεισόδια ευθύνονται οι οπαδοί της άλλης ομάδας, ενώ σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό, υποστηρίζουν ότι αυτός έγινε σε συνθήκες άμυνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος