Ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων απολογούνται αυτή την ώρα οι επτά νεαροί οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων μετά την αιματηρή συμπλοκή στην οποία ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του νεαρού που φέρεται να ομολόγησε την υπαιτιότητα για τον βαρύ τραυματισμό του 19χρονου, θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν πιο βαριές κατηγορίες, αφού ο ένας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 19χρονου και οι άλλοι τρεις σε συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Οι κατηγορούμενοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι έξι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος τραυματίας. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμπλοκή -όλοι με τις πιο αυστηρές διατάξεις του αθλητικού νόμου. Να σημειωθεί ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή είναι 18-20 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο συνέβη όταν ενεπλάκησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Γογονή στα Χανιά οι δύο παρέες των νεαρών. Αρχικά το επεισόδιο έληξε αναίμακτα, ωστόσο, φαίνεται ότι οι νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού ακολούθησαν το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, έκλεισαν τον δρόμο και ακολούθησε συμπλοκή και ο βαρύτατος τραυματισμός του 19χρονου. Οι μεν οπαδοί του Παναθηναϊκού υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα οργανωμένης ενέδρας, οι δε οπαδοί του Ολυμπιακού δηλώνουν ότι για τα επεισόδια ευθύνονται οι οπαδοί της άλλης ομάδας, ενώ σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό, υποστηρίζουν ότι αυτός έγινε σε συνθήκες άμυνας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος