Χανιά : 7,3 εκατ. ευρώ για τις ζημιές από τις πλημμύρες

«H Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι μια από τις 3 περιοχές που χρηματοδοτούνται απ’ ευθείας από τον εθνικό προϋπολογισμό με το ποσό των 7,3 εκατομμυρίων για την αντιμετώπιση των ζημιών από πλημμύρες», σύμφωνα με το βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Μπαλωμενάκη.
«Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση δημοσιεύτηκε χθες και είναι αποτέλεσμα της ταχύτητας και της επάρκειας με την οποία κινήθηκαν οι οικείοι Δήμοι μετά τα συμβάντα και της άμεσης ανταπόκρισης της κυβέρνησης που κινητοποίησε κάθε διαθέσιμη χρηματοδοτική πηγή προκειμένου να στηρίξει τις τοπικές κοινωνίες που επλήγησαν», προσθέτει ο κ. Μπαλωμενάκης, σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσγς.
Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρίτσης ενέκρινε χθες το ποσό των 445.500.000 ευρώ ως επιχορήγηση των ΟΤΑ για το «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού της χώρας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος