Χανιά: «11ο Ετήσιο Συμβουλευτικό Forum Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης»

Το Επιμελητήριο Χανίων, συνδιοργανώνει το «11ο Ετήσιο Συμβουλευτικό Forum Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης», μεταξύ 5-7 Οκτωβρίου 2022, στα Χανιά, γεγονός διεθνούς κύρους και προβολής.
Το φετινό Φόρουμ θα είναι αφιερωμένο στο θέμα: «Διαφύλαξη των Ευρωπαϊκών Αξιών, Κληρονομιά και Διάλογος». Το Φόρουμ των Χανίων 2022 θα υπογραμμίσει την αυξανόμενη σημασία της μεθοδολογίας και των πρακτικών των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προώθηση της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς και του διαπολιτισμικού διαλόγου της Ευρώπης, αποσκοπώντας παράλληλα στη βιώσιμη τοπική Ανάπτυξη.
Η διεθνής εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 07/10/22 στην πλατεία Κατεχάκη του Ενετικού λιμανιού των Χανίων (ανάμεσα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου» και το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης) και θα διαρκέσει από τις 20:00 έως τις 22:30.
Οι τοπικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα τυποποιημένα και πιστοποιημένα προϊόντα τους στη διεθνή διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χανίων για το συνέδριο του Συμβουλίου της Ευρώπης θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι δεν θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πώλησής τους, παρά μόνο η προώθησή τους μέσω της γευσιγνωσίας.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής από τις Χανιώτικες επιχειρήσεις μπορεί να υποβληθεί τηλεφωνικά στο 28210 52329 μέχρι την Παρασκευή 30/09 και ώρα 11:00 π.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος