Χαμόγελα, μάσκες και αποστάσεις στο πρώτο κουδούνι στα Χανιά

Με χαμόγελα,οργάνωση αντισηπτικά και συγκεκριμένα πρωτόκολλα χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στο Νομό Χανίων. Όλα κύλησαν ομαλά οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους, οι μαθητές με την ελπίδα η χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης Χανίων, Μανώλη Τζανάκη, στον νομό Χανίων και στη Β΄ Βάθμια εκπαίδευση, έχουν προληφθεί περίπου 80 άτομα αδιόριστα, έχουν έρθει 90 συνάδελφοι αναπληρωτές στη γενική εκπαίδευση και άλλοι 55 στην ειδική αγωγή και υπάρχει έλλειμμα 30 καθηγητών στη γενική εκπαίδευση και 25 στην ειδική εκπαίδευση. Εντός αυτής της εβδομάδας και της επόμενης οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν από αναπληρωτές.
Τα ποσοστά εμβολιασμού στους κόλπους των εκπαιδευτικών είναι υψηλά, πάνω από 80% και ακόμα υψηλότερα σε περιφερειακές ενότητες του νησιού. Αναφορικά με τους μαθητές άνω των 12 ετών, δεν υπάρχουν ακόμα σαφή στοιχεία, οι διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να τα έχουν συγκεντρώσει ως το τέλος της βδομάδας.

Χαμόγελα, μάσκες και αποστάσεις στο πρώτο κουδούνι στα ΧανιάΣτο 12ο δημοτικό σχολείο Χανίων πήγαν σήμερα και αστυνομικοί της Τροχαίας Χανίων προκειμένου να διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια στους μαθητές και τους γονείς σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς μετακίνησης από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος